Posted on Leave a comment

Vacheron Constantin Overseas Automatic 41mm rustfritt stål


Vacheron Constantin er den eldste urmakeren i drift og har vært i virksomhet siden etableringen for hundrevis av år siden. De fleste av oss kan ikke engang starte en bedrift så lenge. Gjennom årene har Vacheron Constantin blitt et av de tre største sveitsiske klokkemerkene og fortsetter å imponere klokkeelskere over hele verden.

Selv om det ikke er din «utenlandske kronograf», gir den rillede rammen og unike lugs den et unikt utseende. Det er noen bemerkelsesverdige modeller i denne samlingen. Modellen du ser på bildene i denne artikkelen er 5500v / 110a-b148, som sannsynligvis er den mest populære modellen i 42.5 Overseas Chronograph-serien. Den har en slående mørkeblå malt urskive og et glatt, polert og børstet armbånd i rustfritt stål.
Andre modeller i serien inkluderer 5500v / 000r-b074, som har et 18kt roségullveske, sølvskive og brun alligatorskinnrem, og er utstyrt med en 18kt rose gull utfoldbar lås. Dette er en billigere modell, men det er mer praktisk enn den blå urskive-modellen eller til og med # 5500v / 110a-b481 svart urskivemodell (som har en «panda» -skive og en sølvskive på den sorte hovedskiven). Tallet er 5500v / 110a-b481.

Sakstørrelsen er veldig bra, 42,5 mm, men siden selve urskiven i seg selv bare opptar 70% til 80% av den tilgjengelige plassen på overflaten av saken, brukes den på samme måte som en mindre klokke. Tykkelsen på esken er 13,7 mm og kan stikkes pent under mansjetten om nødvendig.

En ting som gjør denne klokken unik er allsidigheten. Kofferten er solid og slitesterk, slik at den lett kan brukes hver dag, men for å holde den daglige moroa og friskheten er den også utstyrt med to ekstra stropper. Den ene er en krokodillestrop og den andre er en myk gummirem. I denne serien, bortsett fra rosengull-stilen uten matchende armbånd, brukes den bare med en brun alligator-lærrem og en brun utskiftbar stropp i gummi.

Legg att eit svar