Publicerad Lämna en kommentar

Vacheron Constantin Overseas Automatic 41mm rostfritt stål


Vacheron Constantin är den äldsta urmakaren i drift och har varit verksam sedan starten för hundratals år sedan. De flesta av oss kan inte ens starta ett företag så länge. Under åren har Vacheron Constantin blivit ett av de tre största schweiziska klockmärkena och fortsätter att imponera på klockälskare runt om i världen.

Även om det inte är din ”utländska kronograf”, ger den räfflade ramen och unika klackar det ett unikt utseende. Det finns några anmärkningsvärda modeller i denna samling. Modellen du ser på bilderna i den här artikeln är 5500v / 110a-b148, vilket förmodligen är den mest populära modellen i 42.5 Overseas Chronograph-serien. Den har en slående mörkblå målad urtavla och ett slätt, polerat och borstat rostfritt stålarmband.
Andra modeller i serien inkluderar 5500v / 000r-b074, som har ett 18kt roséguldfodral, silver urtavla och brunt alligator läderrem och är utrustat med ett 18kt roséguld lås. Det här är en billigare modell, men det är mer praktiskt än den blå urtavlan eller till och med # 5500v / 110a-b481 svart urtavla (som har en ”panda” urtavla och en silver urtavla på den svarta urtavlan). Nummeret är 5500v / 110a-b481.

Fodralets storlek är mycket bra, 42,5 mm, men eftersom ratten i sig endast upptar 70% till 80% av det tillgängliga utrymmet på fodralets yta, bärs den på samma sätt som en mindre klocka. Lådans tjocklek är 13,7 mm och kan snyggt stoppas under manschetten vid behov.

En sak som gör den här klockan unik är dess mångsidighet. Resväskan är robust och slitstark, så den kan bäras lätt varje dag, men för att hålla den intressant och fräsch varje dag är den också utrustad med ytterligare två remmar. Den ena är en krokodil läderrem och den andra är en mjuk gummiband. I den här serien, med undantag av rosaguldstil utan matchande armband, bärs den bara med ett brunt alligatorläderrem och ett utbytbart brunt gummiband.

Vacheron Constantin är den äldsta urmakaren i drift och har varit verksam sedan starten för hundratals år sedan. De flesta av oss kan inte ens starta ett företag så länge. Under åren har Vacheron Constantin blivit ett av de tre största schweiziska klockmärkena och fortsätter att imponera på klockälskare runt om i världen.

Även om det inte är din ”utländska kronograf”, ger den räfflade ramen och unika klackar det ett unikt utseende. Det finns några anmärkningsvärda modeller i denna samling. Modellen du ser på bilderna i den här artikeln är 5500v / 110a-b148, vilket förmodligen är den mest populära modellen i 42.5 Overseas Chronograph-serien. Den har en slående mörkblå målad urtavla och ett slätt, polerat och borstat rostfritt stålarmband.
Andra modeller i serien inkluderar 5500v / 000r-b074, som har ett 18kt roséguldfodral, silver urtavla och brunt alligator läderrem och är utrustat med ett 18kt roséguld lås. Det här är en billigare modell, men det är mer praktiskt än den blå urtavlan eller till och med # 5500v / 110a-b481 svart urtavla (som har en ”panda” urtavla och en silver urtavla på den svarta urtavlan). Nummeret är 5500v / 110a-b481.

Fodralets storlek är mycket bra, 42,5 mm, men eftersom ratten i sig endast upptar 70% till 80% av det tillgängliga utrymmet på fodralets yta, bärs den på samma sätt som en mindre klocka. Lådans tjocklek är 13,7 mm och kan snyggt stoppas under manschetten vid behov.

En sak som gör den här klockan unik är dess mångsidighet. Resväskan är robust och slitstark, så den kan bäras lätt varje dag, men för att hålla den intressant och fräsch varje dag är den också utrustad med ytterligare två remmar. Den ena är en krokodil läderrem och den andra är en mjuk gummiband. I den här serien, med undantag av rosaguldstil utan matchande armband, bärs den bara med ett brunt alligatorläderrem och ett utbytbart brunt gummiband.

Lämna ett svar